KAUDEN 2002/03 SEITSEMÄNNEN TURNAUKSEN OTTELURAPORTIT

X-Men – SB-97 II 3 - 2

Iltapäivän ensimmäiseen otteluun vastaan asettui toinen Järvenpääläinen joukkue SB-97. Ottelu alkoi varsin vauhdikkaasti ja normaalista käsikirjoituksesta poiketen X-men iski ensimmäisen osuman ajassa 8:53. joukkue sai kulmalyönnin ja suurimman osan omista ja vastustajista harhaillessa kohti vaihtopenkkiä tarjoili Pavel tekopaikan Jässikälle, joka siirsi pallon verkon perille. Seuraavasta maalista vastakin sitten SB-97. Maalia kohti tullut roikkupallo ei jäänyt Vellun hyppysiin, jota edesauttoi vastustajan hyökkääjän pienimuotoinen blokki. Suurimman osan odotellessa vihellystä pomppi pallo takaisin maalin eteen ja sitten vihellys tulikin tilanteesta, joka aika monelle jäi epäselväksi. Tuomari tarjosi SB:lle vaparin maalin edestä ja se toimitettiin pienen siirron jälkeen tarkasti verkkoon ohi hömistyneen muurin. Ajassa 21:18 pääsi SB-97 ylivoimahyökkäykseen ja pelasi näyttävällä yhdistelmällä pallon jo toistamiseen verkon perille.

X-men ei kuitenkaan tilanteesta lannistunut, vaan laukauksia sateli kohti loistavasti pelannutta SB-maalivahtia. Tekopaikoissa tuntui kuitenkin jokaisella X-men pelurilla olleen puukädet ja laidoissa SB:n pelaajat tarjosivat ystävällisesti samaan sarjaan kuuluvia jalkoja. Vihdoin toisen erän lopussa löytyi kuitenkin aukko SB-maalivahdin muodostamasta muurista, kun ajassa 29:48 Jones löysi pallon maalin takaa ja kun koko muu osasto oli asettunut toiselle tolpalle käveli mies maalin eteen ja toimitti pallon verkkoihin.

Kolmas erä oli armotonta taistelua molemmilta joukkueilta. Vihdoin ajassa 32:40 nähtiin ottelun voittomaali. Nemo ajelehti pallon kanssa keskelle kenttää, käytti pallon Pavelilla laidassa ja sitten heilahti taas tuttu taikasauva ja pallo painui vastustamattomasti maalin ylänurkkaan. SB yritti vielä lisätä löylyä, mutta parhaat tekopaikat tulivat kuitenkin X-menille, joka tuhlaili paikkoja mukaan lukien myös ylivoimahyökkäyksen ilman maalivahtiaan pelannutta SB:n puolustusta vastaan. Tyhjä maali oli vuorotellen niin Joneksen, Nemon kuin Reiskankin edessä, mutta Reiska oli ainoa jota kiinnosti laukaista ja tämäkin veto puolesta metristä meni lopulta vastustajan avustuksella ohi maalin. Sekunti ennen loppua Jässikkä toimitti pallon jo toistamiseen maaliin, mutta tuomari oli ottelusta jo saanut tarpeekseen eikä maalia enää hyväksynyt, vaikka jopa omaa vuoroaan odotellut tuomari totesi pallon olleen maalissa ajallaan. Voitto kuitenkin lukemin 3-2.

X-MEN – KKV III 1-3

Tuntia myöhemmin kentälle astunut X-men ei päässyt vastustajan vauhtiin mukaan. Väsyneet jalat yrittivät vasta polkea ikäloppua mopoa käyntiin, kun vastustaja oli siirtynyt ja ottelun ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon. KKV pystyi murtamaan melko helposti X-men -karvauksen ja molemmat maalit tulivat vastahyökkäyksistä. Ensimmäinen oli suoraan juoksusta puolustajan jaloista ja toinen varsin tyylikäs henkilökohtainen näytös ylivoimalla, jossa vastustaja voitti ensin irtopallon ja sen jälkeen kävi hakemassa sen kulmasta, nousi maalin eteen ja nosti pallon maalin kattoon ohi voimattoman Vellun.

Toinen erä oli hieman tasaisempi ja X-men pääsi jälleen tilanteisiin, mutta palloa ei saatu ohi KKV maalivahdin. Joko kaikki maalivahdit tahtovat venyä parhaimpaansa X-meniä vastaan tai sitten (todennäköisemmin) X-men pelaajien laukaukset ovat melko heikkoja. Tolppaan pallo saatiin muutamaan otteeseen, mutta maaliin asti palloa ei saatu. KKV järjesteli myös hyviä tekopaikkoja ja peli olikin ensimmäiseen otteluun verrattuna sekavaa ja avointa. Paikkoja avautui molemmille, mutta maalivahdit pitivät numerot samoissa.

Kolmannessa erässä ajassa 34:38 Koikkalainen nosti vielä toivoa väsyneessä X-men leirissä, toimittamalla ylivoimalla pallon vaparista verkkoihin. Maalia lähemmäs ei kuitenkaan päästy ja lopulta KKV varmisti pisteet hetkeä ennen loppua toimittamalla pallon tyhjään maaliin.